Tiimi

Strategia ja konseptit

Connect

Creative & Strategy -tiimi muodostuu luovista ja strategisista suunnittelijoista. Me pureudumme trendeihin, dataan ja asiakkaan maailmaan muodostaaksemme näkemyksen siitä, miksi, miten ja mitä asiakkaan kannattaa markkinoinnillisesti tehdä. Käytännössä workshoppaamme asiakkaiden kanssa rakentaaksemme yhdessä esimerkiksi sisältö- tai brändistrategioita.

Luomme ja jalostamme monenlaisia markkinoinnin konsepteja, jotka voivat sisältää vaikkapa live-kyselytunteja, radiomainoksia tai stand-up -komiikkaa riippuen siitä, mikä kohderyhmää parhaiten puhuttelee.

Olemme kiteyttämisen mestareita! Työskentelemme tiiviisti Content- ja Media-tiimien kanssa luodaksemme visuaalisesti ja verbaalisesti parhaiten puhuttelevan kokonaisuuden.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Helsinki

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki Ajo-ohjeet info@dingle.fi Näytä sijainti

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta