Tiimi

Sisällöt

Connect

Dinglen Sisällöt-tiimi on joukko kekseliäitä ja ketteriä sisältöspesialisteja sekä visuaalisen suunnittelun ja kuvatuotannon ammattilaisia – helposti innostuvia, luovia monikanavaisen markkinointiviestinnän asiantuntijoita.

Vastaamme sisällönsuunnittelun ja -tuotannon lisäksi yhteisöjen hallinnasta ja somekanavien ylläpidosta. Yhdessä kollegoidemme kanssa autamme brändejä erottautumaan ja puhumaan yleisöä kiinnostavista aiheista siellä, missä keskustelu kulloinkin on kuumimmillaan.

Haluamme tehdä asiakkaistamme helpommin lähestyttäviä ja haluttavampia visuaalisen tarinankerronnan keinoin. Paketoimme monimutkaiset viestit helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon, oli kyse sitten brändien ja kampanjoiden visuaalisista ilmeistä, videotuotannoista, valokuvista tai muista kuvatuotannoista. Paneudumme, ymmärrämme, luomme ja hurmaamme.

Tiimissämme työskentelee kattava edustus kirjoittamisen ja median ammattilaisia: copywritereita, graafikoita, valokuvaajia, toimittajia sekä digin, somen ja taiteen monitoimijoita.

Työskentelemme toimistolla tai asiakkaan tiloissa, kahvilassa tai kirjastossa tai siellä, mihin inspiraatio kulloinkin ohjaa. Työpäivät voivat viedä meidät myös kuvauksiin, tapahtumiin, Tukholmaan tai vaikkapa oululaisen perheen kotiin.

Yhdessä muiden Dinglen tiimien kanssa olemme mukana rakentamassa brändejä ja kampanjoita, jotka huomataan.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Helsinki

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki Ajo-ohjeet info@dingle.fi Näytä sijainti

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta