Tiimi

Myynti ja projektinjohto

Connect

Tiimin jäsenet ovat lähimpänä asiakkaita ja viettävät valtaosan ajastaan asiakkaiden parissa. Me ymmärrämme asiakkaiden liiketoimintaa ja näemme mihin suuntaan asiakkaan pitäisi markkinointiaan viedä, jotta sen liiketoiminnalliset tavoitteet toteutuisivat. Meiltä löytyy monenlaista toimialaosaamista ja ymmärrystä nykyajan markkinoinnin työkaluista.

Myynnissä ja nykyasiakkuuksissa vastaamme asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden menestyksekkäästä hankinnasta. Projektipäälliköiden tukemana vastaamme viime kädessä siitä, että kukin asiakas saa ensiluokkaista palvelua. Meillä on erinomaiset sosiaaliset- ja esiintymistaidot sekä paineensietokyky ja meidän on oltava aina vähintään yksi askel asiakasta edellä. Ennen kaikkea meiltä vaaditaan intohimoa markkinointiviestintää kohtaan ja draivia viedä niin Dingleä kuin asiakkaitamme seuraavalle tasolle.

Projektipäälliköt pitävät pyörät pyörimässä. Aikataulutamme projektit ja kampanjat sekä resursoimme kuhunkin työhön kyvykkäimmät tekijät. Briiffaamme ja kannustamme tiimejämme venymään parhaaseensa ja vastaamme siitä, että lopputulos vastaa sovittua ja valmistuu aikataulussa. Työskentelemme asiakkuustiimeissä yhdessä mm. sisältö- ja mediaspesialistien, graafikoiden sekä kuvaajien kanssa.

Pääsemme tutustumaan monipuolisesti erilaisiin toimialoihin ja mielenkiintoisiin brändeihin, asiakkaamme kun saattaa olla toimintaansa käynnistelevä start-up tai jo menestyvä, kansainvälisesti toimiva pörssiyhtiö. Yksikään työpäivä ei ole samanlainen: yhtenä päivänä olemme toimistolla ja toisena kuvauksissa, kolmantena päivänä asiakkaan luona workshoppaamassa.

Kommunikointi on kuningaslajimme ja asiakastyytyväisyys kunnia-asiamme. Yes we can!

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Helsinki

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki Ajo-ohjeet info@dingle.fi Näytä sijainti

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta