facebook tracking
Tiimi

Media & Analytics

Connect

Media & Analytics -tiimi on Dinglen mediasuunnittelun ja analytiikan yksikkö. Vastaamme digimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta monikanavaisesti yhdistämällä dataa, näkemystä ja viimeisimpiä teknologisia mahdollisuuksia. Kehitämme asiakkaidemme markkinointia ja liiketoimintaa etsimällä parhaat keinot ja kanavat tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä. Asetamme tavoitteet ja onnistumisen mittarit, joita seuraamme aktiivisesti tulosten saavuttamiseksi.

Tiimimme koostuu digimarkkinoinnin moniosaajista, jotka hallitsevat syvällisesti niin hakusanamainonnan, ohjelmallisen ostamisen, sosiaalisen median, videon, sisältömarkkinoinnin kuin web-analytiikan mahdollisuudet.

Uskomme hyviin sisältöihin ja luovuuteen, mutta teemme päätökset aina dataan ja näkemykseen pohjautuen. Tämä yhdistelmä luovuutta ja dataa tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, ja tekee meistä arvokkaita myös Dinglen muille tiimeille, joiden kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä.

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta