Tiimi

Media

Connect

Media & Analytics -tiimi on Dinglen mediasuunnittelun ja analytiikan yksikkö. Vastaamme digimarkkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta monikanavaisesti yhdistämällä dataa, näkemystä ja viimeisimpiä teknologisia mahdollisuuksia. Kehitämme asiakkaidemme markkinointia ja liiketoimintaa etsimällä parhaat keinot ja kanavat tavoittaa oikea kohderyhmä oikealla viestillä. Asetamme tavoitteet ja onnistumisen mittarit, joita seuraamme aktiivisesti tulosten saavuttamiseksi.

Tiimimme koostuu digimarkkinoinnin moniosaajista, jotka hallitsevat syvällisesti niin hakusanamainonnan, ohjelmallisen ostamisen, sosiaalisen median, videon, sisältömarkkinoinnin kuin web-analytiikan mahdollisuudet.

Uskomme hyviin sisältöihin ja luovuuteen, mutta teemme päätökset aina dataan ja näkemykseen pohjautuen. Tämä yhdistelmä luovuutta ja dataa tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme, ja tekee meistä arvokkaita myös Dinglen muille tiimeille, joiden kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Helsinki

Lintulahdenkuja 10
00500 Helsinki Ajo-ohjeet info@dingle.fi Näytä sijainti

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta