facebook tracking
Tiimi

HR & Admin

Connect

HR & Admin -yksikkömme on pieni, mutta sitäkin korvaamattomampi tehotiimi, jota ilman työnteosta Dinglellä ei tulisi mitään. Vaikutamme yrityksen jokaisessa kolkassa aina johtoryhmää myöten.

Keskitymme ihmisiin ja haluamme tehdä päivittäisestä elosta toimistolla niin vaivatonta kuin mahdollista. Onnistumme tässä toteuttamalla mm. sisäistä viestintää, luomalla ja kehittämällä työnteon prosesseja, etsimällä uusia ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseksi ja viihtyvyyden lisäämiseksi sekä rekrytoimalla oikeat ihmiset.

HR & Admin -tiimiläinen on monipuolinen ammattilainen, jolta löytyy osaamista vähän joka lähtöön. Rutiinit ovat tuttuja, mutta yllättävienkin tilanteiden koittaessa otamme uusista haasteista mieluusti koppia. Huumorintaju ja kärsivällisyys ovat tässä tiimissä valttia!

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta