facebook tracking
Tiimi

Design & Motion

Connect

Design ja Motion -tiimi vastaa Dinglellä visuaalisesta suunnittelusta ja kuvatuotannoista. Olemme monipuolinen joukko visuaalisen tarinankerronnan osaajia: graafisia suunnittelijoita, art directoreita, valokuvaajia, videokuvaajia ja front-end -koodaajia.

Haluamme tehdä asiakkaistamme helpommin lähestyttäviä ja haluttavampia visuaalisen tarinankerronnan keinoin. Paketoimme monimutkaiset viestit helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon, oli kyse sitten brändien ja kampanjoiden visuaalisista ilmeistä, videotuotannoista, valokuvista tai muista kuvatuotannoista. Paneudumme, ymmärrämme, luomme ja hurmaamme.

Yhdessä muiden Dinglen tiimien kanssa olemme mukana rakentamassa brändejä ja kampanjoita, jotka huomataan.

91% Dinglaajista on sitä mieltä, että Dingle on joustava työnantaja*

* Ilmapiirikysely, kevät 2017

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta