facebook tracking
Tiimi

Content Design

Connect

Dinglen Content Design-tiimi on joukko kekseliäitä ja ketteriä sisältöspesialisteja sekä visuaalisen suunnittelun ja kuvatuotannon ammattilaisia – helposti innostuvia, luovia monikanavaisen markkinointiviestinnän asiantuntijoita.

Vastaamme sisällönsuunnittelun ja -tuotannon lisäksi yhteisöjen hallinnasta ja somekanavien ylläpidosta. Yhdessä kollegoidemme kanssa autamme brändejä erottautumaan ja puhumaan yleisöä kiinnostavista aiheista siellä, missä keskustelu kulloinkin on kuumimmillaan.

Haluamme tehdä asiakkaistamme helpommin lähestyttäviä ja haluttavampia visuaalisen tarinankerronnan keinoin. Paketoimme monimutkaiset viestit helposti ymmärrettävään visuaaliseen muotoon, oli kyse sitten brändien ja kampanjoiden visuaalisista ilmeistä, videotuotannoista, valokuvista tai muista kuvatuotannoista. Paneudumme, ymmärrämme, luomme ja hurmaamme.

Tiimissämme työskentelee kattava edustus kirjoittamisen ja median ammattilaisia: copywritereita, graafikoita, valokuvaajia, toimittajia sekä digin, somen ja taiteen monitoimijoita.

Työskentelemme toimistolla tai asiakkaan tiloissa, kahvilassa tai kirjastossa tai siellä, mihin inspiraatio kulloinkin ohjaa. Työpäivät voivat viedä meidät myös kuvauksiin, tapahtumiin, Tukholmaan tai vaikkapa oululaisen perheen kotiin.

Yhdessä muiden Dinglen tiimien kanssa olemme mukana rakentamassa brändejä ja kampanjoita, jotka huomataan.

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta