facebook tracking
Tiimi

Content

Connect

Dinglen Content-tiimi on joukko kekseliäitä ja ketteriä sisältöspesialisteja – helposti innostuvia, luovia monikanavaisen markkinointiviestinnän asiantuntijoita.

Vastaamme sisällönsuunnittelun ja -tuotannon lisäksi yhteisöjen hallinnasta ja somekanavien ylläpidosta. Yhdessä kollegoidemme kanssa autamme brändejä erottautumaan ja puhumaan yleisöä kiinnostavista aiheista siellä, missä keskustelu kulloinkin on kuumimmillaan.

Tiimissämme työskentelee kattava edustus kirjoittamisen ja median ammattilaisia: copywritereita, kauppatieteilijöitä, toimittajia sekä digin, somen ja taiteen monitoimijoita.

Työskentelemme läppäreinemme toimistolla tai asiakkaan tiloissa, kahvilassa tai kirjastossa tai siellä, mihin inspiraatio kulloinkin ohjaa. Työpäivät voivat viedä meidät myös kuvauksiin, tapahtumiin, Tukholmaan tai vaikkapa oululaisen perheen kotiin.

91% Dinglaajista on sitä mieltä, että Dingle on joustava työnantaja*

* Ilmapiirikysely, kevät 2017

Nykypäivän osaajia houkuteltaessa on tiedettävä, mitä vihannesta käyttää tikun nokassa. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia, jonka kehittämiseen käytämme mielellämme aikaa ja aivosoluja. Seuraavista saamme kiitosta työntekijöiltämme:

 • Once a Dingler, always a Dingler

  Työkulttuurimme on uniikki ja ihmisten väliset yhteydet eivät sammu, vaikka lähdettäisiin etsimään uusia haasteita. Ihmiset eivät ole ainoastaa tekemisemme ydin, vaan koko firman henki, jota ilman olisimme vain yritys muiden joukossa.

 • Joustavat työtavat

  Työaikamme- ja tapamme eivät ole kelloon tai paikkaan sidottuja. Mistä vain voi tehdä töitä kun työvälineet ovat kunnossa. Ja nehän ovat!

 • Lupa vaikuttaa

  Eikä vain lupa, vaan melkeinpä vaatimus. Olemme matalan hierarkian talo, jossa useat kommunikointikanavat takaavat sen, että jokainen saa äänensä kuuluville. On sinusta kiinni, miten kovaa ääntä haluat pitää.

 • Miksipä ei?

  Erehdysten ja onnistumisten kautta opimme. Kokeilemme siis ennakkoluulottoman ketterästi uusia työskentelytapoja tai työvälineitä kun ne sopivat kulttuuriimme.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta