facebook tracking
Tiimi

Accounts & Marketing

Connect

Accounts-tiimin jäsenet ovat lähimpänä asiakkaita ja viettävät valtaosan ajastaan asiakkaiden parissa. Me ymmärrämme asiakkaiden liiketoimintaa ja näemme mihin suuntaan asiakkaan pitäisi markkinointiaan viedä, jotta sen liiketoiminnalliset tavoitteet toteutuisivat. Meiltä löytyy monenlaista toimialaosaamista ja ymmärrystä nykyajan markkinoinnin työkaluista.

Accounts-tiimin jäsenet vastaavat asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uusien asiakkaiden menestyksekkäästä hankinnasta. Projektijohtajien tukemana vastaamme viime kädessä siitä, että kukin asiakas saa ensiluokkaista palvelua. Accounts-tiimin jäsenet omaavat erinomaiset sosiaaliset- ja esiintymistaidot sekä paineensietokyvyn. Meidän on oltava aina vähintään yksi askel asiakasta edellä. Ennen kaikkea Accounts-tiimin jäseniltä vaaditaan intohimoa markkinointiviestintää kohtaan ja draivia viedä niin Dingleä kuin asiakkaitamme seuraavalle tasolle.
Marketing-tiimi vastaa Dinglen brändistä, työnantajamielikuvasta ja siitä, että Dingle näkyy ja kuuluu oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Tontillemme kuuluu aktiivisen ja ajan hermolla olevan markkinointiviestinnän ohella kumppanuudet, tiedotteet, tapahtumat ja liidien keruu. Näpeissämme ovat niin blogit, somesisällöt kuin e-bookitkin.

Päivittäinen työmme vaihtelee sisällön ja toimenpiteiden suunnittelun, toteutuksen ja jalkautuksen sekä tapahtumien ja koordinoinnin välillä. Iloksemme kaikki dinglaajat osallistuvat markkinointiin jollakin kulmalla ja me orkestroimme kokonaisuutta.

Tiimissämme on markkinoinnista kiksejä saavia, idearikkaita tyyppejä, jotka innostuvat uusista markkinoinnin työkaluista ja kanavista.

Dinglen ainutlaatuinen kulttuuri, toisistaan välittävät kollegat ja joustavat työskentelytavat saavat dinglaajat viihtymään työssään.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta