facebook tracking

Vilja kasvoi Dinglellä moderaattorista kunnianhimoiseksi sisällöntuottajaksi

Aloitin Dinglellä ensin moderaattorina Engagement Center -tiimissä noin kaksi vuotta sitten. Muistan hyvin, kuinka innostuin nähdessäni Dinglen työpaikkailmoituksen. Istuin kirjastossa, laitoin koulukirjat sivuun ja kirjoitin hakemuksen samalta istumalta. Se kannatti.

Moderaattorin työ oli hyvä ponnahduslauta alalle. Työkokemuksesta on ollut paljon hyötyä nykyisessä työssäni sisällöntuottajana. Moderaattorit ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa eri brändien kanssa ja työssä hypätään eri asiakkuudesta ja toimialasta toiseen monta kertaa päivän aikana. Työ opetti puhumaan sujuvasti eri brändien äänillä, tuntemaan erilaisia yleisöjä ja tunnistamaan niiden reagointitapoja todella hyvin.

Työskentelin moderaattorina puoli vuotta, jonka jälkeen lähdin opiskelijavaihtoon ulkomaille ja tein harjoittelun Dinglen naapurissa Vapa Medialla. Tämän vuoden alussa aloitin työt Dinglen sisältötiimissä, ja suoritan samaan aikaan viestinnän maisteriopintoja Helsingin yliopistolla. Mun työnkuva on todella monipuolinen; suunnittelen ja tuotan jatkuvaa sisältöä asiakkaiden somekanaviin, konsultoin asiakkaita erilaisissa somekysymyksissä, teen videokäsikirjoituksia, kirjoitan pidempiä blogi- ja artikkelitekstejä – ja paljon muuta!

Nautin siitä, että saan tehdä monia asioita samanaikaisesti ja työskennellä keskenään erilaisten asiakkuuksien ja toimialojen parissa. Pääsen näkemään työssä laaja-alaisesti, miten erilaista some-tekeminen on riippuen siitä, millainen palvelu, tuote tai toimiala on kyseessä. Suhtaudun työhön intohimoisesti ja haluan tehdä työtäni suurella sydämellä. Viestijöitä on nykyisin valtavasti ja markkinoinnin tekijöillä on iso vastuu siinä, millaisia viestejä tehdään. Itse haluan pitää työssäni huolta siitä, että viestintä on eettistä ja että tuotettavat sisällöt ovat rehellisiä ja tasa-arvoisia. Tunnen ehdottomasti olevani oikealla alalla ja haluan oppia siitä koko ajan lisää ja kehittyä työssäni. Tulevaisuudessa voisin kuvitella hakeutuvani esimiestehtäviin, sillä olen kiinnostunut esimerkiksi työhyvinvoinnista, sen kehittämisestä sekä sisäisestä viestinnästä, josta teen myös graduani.   

Työpaikkana Dingle on mulle unelmien täyttymys! Rakastan Dinglen rentoa ilmapiiriä, yhteisöllistä kulttuuria ja työkavereita. Työkavereiden kanssa on ihana pallotella ideoita ja työpäivien aikana tulee useita spontaaneita naurun hetkiä. Se ei ainoastaan tuo kepeyttä työpäiviin, mutta ruokkii myös luovuutta ja tuo paljon uusia ideoita omaan työhön. Etäpäiviä pitäessä usein jopa harmittaa, etten ole toimistolla, koska viihdyn siellä niin hyvin.

Vilja Haapanen / Content Specialist

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta