Brando haluaa luotsata Dinglen kohti entistä merkittävämpiä tekoja

Työni luovana johtajana Dinglellä alkoi keväällä 2017. Tavoitteeni on kehittää luovan työn kulttuuria ja toimintatapoja. En tittelistäni huolimatta ole se, joka sanelee miten asioita tehdään. Tutkimuksissakin on havaittu, että luovin työ syntyy kun yhteisö omaksuu jouhevan ja tasa-arvoisen höpötyksen kulttuurin, jolloin ideoita ja ajatuksia voidaan jakaa matalalla kynnyksellä. Tässä Dingle on jo vahva, mutta terävöittämistä ja työkaluja tarvitaan. Intohimoni on auttaa ja rohkaista dinglaajia löytämään oman vahvan juttunsa ja kasvamaan siinä guruiksi. Jokaisessa ihmisessä on valtavasti potentiaalia enkä koskaan kyllästy näkemään sitä, kuinka kekseliäitä ihmiset ovat. Innostun kaikkein eniten niistä hetkistä kun jotain uutta ja fantastista syntyy ihmisten ajatusten yhteentörmäyksestä.

Haluan myös olla mukana luotsaamassa Dingleä suuntaan, jossa pääsemme tekemään entistäkin merkityksellisempää ja vaikuttavampaa markkinointiviestintää ja brändinrakennusta. Uskon sosiaaliseen mediaan, koska se on perinteisen median yksisuuntaisuuden sijaan vuorovaikutteinen. Brändien näkökulmasta verkossa käytävä jutustelu on pakottanut yritykset matkalle kohti vastuullisuutta ja ihmisten syvempää ymmärrystä. Jo nyt monen maailmanluokan brändin ohjaus tapahtuu sosiaalisen median tarjoaman ymmärryksen kautta.

Olen työskennellyt media-alalla yli 20 vuotta. Peuhasin Ylellä 16 jännittävää ja opettavaista vuotta. Siellä kokeilin kaikenlaista kasvaen juontajasta tuottajaksi, toimittajasta käsikirjoittajaksi ja ohjaajasta sound designeriksi ja copywriteriksi. Ylellä opin paljon sisällöistä, luovista prosesseista, markkinoinnista ja brändeistä. Tämän jälkeen siirryin Publicis Groupelle, joka on yksi maailman suurimmista digitaalisen markkinointiviestinnän ketjuista. Työskentelin reilut viisi vuotta mainostoimisto Skandaalissa ja Reputation Helsingissä, jotka kummatkin olivat osa Publicista.

Innostuin mahdollisuudesta työskennellä Dinglellä, koska olin viehättynyt Dinglen kulttuurista ja energiasta. Siirtyminen Dinglelle tuntui luontevalta myös siitä syystä, että pyrin kehittämään itseäni koko ajan. Uskon, että työskentely Dinglellä tuo omaan kasvuun ja kehittymiseen annoksen jotain ihan uutta, mistä olen todella innoissani!

Brando Louhivaara / Creative Director


Avoimet tehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
  • Aku Korhonen
  • Anita Lankinen
  • Anniina Mikkola
  • Anniina Perätalo
  • Arla Behm
  • Asko Ruokamo
  • Daniel Penfold
  • Hanna Lassi
  • Henriikka Hakkala
  • Janna Jokinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta