Jasmiina vaihtoi rohkeasti alaa ja on nyt yksi Dinglen naisjohtajista

Aloitin Dinglellä noin kaksi ja puoli vuotta sitten Account Managerin tehtävissä. Hakiessani töihin Dinglelle olin työurallani taitekohdassa, koska halusin vaihtaa kokonaan alaa. Työskentelin liike- ja yritysjuristina noin viisi vuotta, mutta musta tuntui jo opiskeluaikana oikeustieteellisessä, ettei se tunnu täysin omalta jutulta. Sen vuoksi halusin jatkaa opintoja valmistumiseni jälkeen Hankenissa, jossa opiskelin markkinointia pääaineenani. Valmistuttuani Hankenista työskentelin muutaman vuoden juristina, kunnes lopulta rohkenin tarttua tuumasta toimeen. Irtisanouduin juristin työstäni, hyppäsin tuntemattomaan ja sillä tiellä ollaan!  

Tällä hetkellä vedän Dinglen asiakkuusjohtotiimiä ja markkinointia sekä istun Dinglen johtoryhmässä. Työ on todella dynaamista; juoksen koko ajan paikasta toiseen, työtehtävät vaihtuvat päivän aikana monta kertaa ja tapaan paljon erilaisia ihmisiä, mikä on ihanaa! Nautin työn hektisyydestä, vaikka se on osittain myös yksi työn haastavista puolista. Asiakastöiden lisäksi noin puolet mun työajasta kuluu sisäiseen kehitystyöhön, kuten esimiestyöhön, myynnin prosessin organisoimiseen ja Dinglen markkinoinnin kehittämiseen. Olen iloinen siitä, että saan tehdä myös asiakastöitä, koska pidän siitä todella paljon ja siitä saa parhaiten vaihtelua. Sitä paitsi asiakkaani ovat mahtavia tyyppejä!

Aloitin Dinglellä ja alalla ylipäätään nollasta, mutta siitä huolimatta olen edennyt nopeasti näiden viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana. Uskon, että siihen on vaikuttanut osaksi hyvä ajoitus, koska paikkoja on avautunut, mutta myös se, että olen aktiivisesti ja määrätietoisesti hakeutunut aina eteenpäin uusien tilaisuuksien tullen. Olen harvoin kieltäytynyt kiinnostavista mahdollisuuksista, vaikka ensin tuntuisikin siltä, etten osaa jotain asiaa. Suhtaudun uusiin haasteisiin sillä asenteella, että kaikki on mahdollista oppia – se on lopulta vain omasta asenteesta kiinni!

Leikittelen joskus ajatuksella siitä, missä olisin urallani, jos olisin aloittanut tällä alalla aikaisemmin. Sitä on tietenkin mahdotonta tietää, mutta en välttämättä sen pidemmällä. Laajasta koulutus- ja työtaustasta on kuitenkin paljon hyötyä tässä työssä. Taustani ansiosta mulla on esimerkiksi vahva liiketoiminnallinen ajattelu ja pystyn käsittelemään vaikeitakin sopimusasioita ja laajoja kokonaisuuksia. Juristina olen tottunut paneutumaan nopeasti uusiin kysymyksiin ja toimialoihin.  

Olen kiintynyt Dingleen ja täällä oleviin ihmisiin, minkä vuoksi näen itseni täällä myös tulevaisuudessa. Haluan ehdottomasti nähdä ja olla mukana rakentamassa Dingleä kohti tulevaisuuden lead agencyä. Sen toteutuminen vaatii kehitystä ja paljon työtä, mutta uskon, että Dinglessä on potentiaalia siihen ihan siinä missä muillakin!   

​Jasmiina Ojala / Head of Accounts & Marketing

Avoimet tehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
  • Aku Korhonen
  • Anita Lankinen
  • Anniina Mikkola
  • Anniina Perätalo
  • Arla Behm
  • Asko Ruokamo
  • Daniel Penfold
  • Hanna Lassi
  • Henriikka Hakkala
  • Janna Jokinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta