Santeri on Dinglen moniosaaja

Mun polku Dinglellä on varmasti melko erilainen verrattuna moneen muuhun dinglaajaan, koska mä oon työskennellyt täällä niin monessa eri tiimissä ja tehtävässä. Aloitin Dinglellä kuusi vuotta sitten yhteisömanagerina, mutta näiden vuosien varrella olen tehnyt kaikkea mahdollista myynnistä, suunnittelutyöstä, kouluttamisesta, sisällöntuotannosta ja mainonnasta aina asiakkuusvastaavan ja projektipäällikön työhön. Olen osittain ajautunut aina uusiin tehtäviin tai mua on vaihtoehtoisesti pyydetty mukaan johonkin uuteen. Työn vaihtelevuus on varmasti osasyy siihen, miksi olen viihtynyt täällä niin pitkään. Monipuolisesta taustasta on myös paljon hyötyä mun nykyisessä työssä projektien johdossa, koska ymmärrän paremmin mitä eri ihmisten työ on käytännössä.

Projektipäällikkönä pidän projektien langat käsissä ja huolehdin siitä, että työt hoidetaan sovitussa aikataulussa ja budjetissa, ja että me toimitetaan asiakkaalle sovittu lopputulos – ja mielellään aina vähän enemmän. Vaikka projektien johto ei välttämättä ole kovin luovaa, luovuus on tekemisessä aina mukana, koska johdettavat asiat on luovia, ja voin aina tuoda niihin omia ideoita. Tykkään työssä siitä, että saan työskennellä keskenään tosi erilaisten asiakkuuksien parissa. Olen myös ollut onnekas sen suhteen, että saan tehdä töitä sellaisten toimialojen kanssa, jotka ovat lähellä mun omia kiinnostuksen kohteita. Tuotantovastuun lisäksi pääsen myös konkreettisesti kehittämään monien asiakkaiden markkinointia ja sitä kautta vaikuttamaan isompaan kuvaan, mikä on palkitsevaa.

Haastavinta työssä on se, että projekteja on paljon ja niissä on paljon liikkuvia osia. Saman päivän aikana hyppään monta kertaa eri projektien ja toimialojen välillä. Esimerkiksi aamulla saatan työskennellä urheilumarkkinoinnin kampanjan parissa, päivällä syventyä energia-alan projektiin ja iltapäivällä sukeltaa lemmikkieläinten maailmaan. Työn monipuolisuus on kiinnostavaa, mutta samalla myös todella haastavaa. Sen vuoksi pitää osata keskittyä oikeisiin asioihin oikeaan aikaan ja hallita omaa projektiportfoliota tarkasti, jotta pallot eivät putoile.

Työarkea tasapainottaa hyvin mun urheilu- ja musiikkiharrastukset. Pelaan sählyä ja jalkapalloa, käyn kuntosalilla ja lisäksi räppään Jeijjo & Nupi rap-duossa. Musiikkiharrastus tukee myös työssä tarvittavaa luovuutta ja on avannut monia yllättäviä ovia sekä vienyt keikoille ympäri Suomen.

Ennen Dingleä olen tehnyt erilaisia asiakaspalvelutöitä, toiminut koulunkäyntiavustajana ja markkinointitutkijana. Dinglellä työskennellessä olen ehdottomasti löytänyt oman alan ja näen itseni työskentelemässä sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin parissa pitkään. Se missä roolissa työskentelen alalla myöhemmin, näkee tulevaisuudessa.


Santeri Määttänen / Project Manager


Avoimet tehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
  • Aku Korhonen
  • Anita Lankinen
  • Anniina Mikkola
  • Anniina Perätalo
  • Arla Behm
  • Asko Ruokamo
  • Daniel Penfold
  • Hanna Lassi
  • Henriikka Hakkala
  • Janna Jokinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta