Tavoitteellisuus ja laajat kokonaisuudet inspiroivat Annaa

Aloitin Dinglellä alun perin harjoittelijana Dingle Academy Trainee -ohjelmassa tammikuussa 2015. Harjoittelun oli tarkoitus kestää vuoden, mutta pääsin nopeasti tekemään asiakastöitä ja sain ensimmäisen vakituisen työsopimuksen sisältöspesialistina jo muutaman kuukauden työskentelyn jälkeen. Työskentelin hetken sisällöntuottajana, mutta en kokenut, että olisin työssä vahvimmillani. Halusin sen sijaan päästä työskentelemään isompien kokonaisuuksien parissa. Niinpä aloin ottaa oma-aloitteisesti asiakasvastuuta työssäni ja esitin toiveen työtehtävän vaihdosta kehityskeskustelussa. Toiveeseeni suhtauduttiin vastaanottavaisesti ja organisaatiouudistuksen myötä mulle tarjottiin mahdollisuutta siirtyä työskentelemään asiakkuusjohdossa.

Account Managerina hoidan ja vastaan asiakkuuksista sekä kartoitan jatkuvasti heidän tarpeitaan ja pyrin tarjoamaan asiakkaille ratkaisuja, joilla voimme auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Mulla on myös myyntivastuu ja kuukausittaiset tavoitteet. Mun mielestä on tärkeää, että työssä on tulosvastuu. Tavoitteet luovat toisinaan pientä painetta, mutta samalla ne kannustavat menemään koko ajan eteenpäin.

Olen opiskellut Tampereen kauppakorkeakoulussa yritysjuridiikkaa pääaineena sekä johtamista ja markkinointia sivuaineina, ja opinnoista on kyllä ollut paljon hyötyä työssä. Opinnoissa sain kehitettyä yritysjuridiikassa tärkeitä neuvottelu- ja perustelemisen taitoja, jotka ovat todella iso vahvuus tässä työssä. Sopimusoikeuden opinnot ovat myös olleet hyödyksi esimerkiksi sopimusten teossa ja johtamisen ja markkinoinnin opinnot täydentävät kokonaisuutta todella hyvin.

Ennen Dingleä olen työskennellyt Tilastokeskuksella, Tampereen yliopistolla ja S-Pankissa. Työpaikat ovat olleet melko perinteisiä, isoja organisaatioita, jonka vuoksi Dinglen startup-henkiseen kulttuuriin olin alkuun haastavaa tottua. Täällä kukaan ei katso perään vaan luotetaan siihen, että jokainen hoitaa oman työnsä niin hyvin kuin pystyy. Meillä on myös vahvasti sellainen kulttuuri, että kaikki on mahdollista, jos vain haluaa. Esimerkiksi minä ja työkaverini Petra kehitimme viime syksynä työnantajabrändikonseptin Dinglelle omasta aloitteestamme. Olimme molemmat kiinnostuneita aiheesta ja työskentelemään sen parissa, joten kehitimme konseptin yhdessä ja saimme siihen täyden tuen Dingleltä. Nyt konsepti on tuotteistettu kokonaan ja myymme sitä yhdessä.

Olen todella sitoutunut Dingleen ja olen onnekas saadessani työskennellä mahtavien asiakkaiden ja mielenkiintoisten toimialojen parissa. Lisäksi on tosi hienoa, että ympärillä on joukko mahtavia ja työhönsä sitoutuneita dinglaajia. Tulevaisuudessa haluaisin laajentaa tekemistä kansainväliselle tasolle ja tehdä töitä kansainvälisten asiakkuuksien kanssa.

Anna Kilponen / Account Manager


Avoimet tehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Joko Dingle on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@dingle.fi
  • Aku Korhonen
  • Anita Lankinen
  • Anniina Mikkola
  • Anniina Perätalo
  • Arla Behm
  • Asko Ruokamo
  • Daniel Penfold
  • Hanna Lassi
  • Henriikka Hakkala
  • Janna Jokinen
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta